OfficeCentral - Penyelesaian ERP berasaskan Awan anda untuk perniagaan anda.

Mengapa Anda Perlu Memilih Pengurusan Projek OfficeCentral?

Kebolehcapaian

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan data projek anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Jadikan proses membuat keputusan anda lebih pantas.

Kurangkan Kertas

Dengan semua yang ada dalam talian, anda akan mengurangkan penggunaan kertas dan semuanya dapat dicapai melalui komputer riba, komputer dan telefon bimbit anda.

Kurangkan Kertas
Kerjasama Lebih Mudah

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan Pengurusan Projek OfficeCentral, ini memudahkan pasukan anda dan juga perunding dan kontraktor luaran untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Semua orang akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Tindak Balas Lebih Pantas

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, yang perlu dilakukan oleh ahli pasukan projek adalah memasukkan maklumat dalam talian. Pihak Pengurusan, terutama yang sibuk, boleh menjadi lebih responsif kerana internet tersedia di hujung jari mereka. Input yang lebih cepat dan luas menghasilkan keputusan yang lebih baik dan keputusan yang lebih pantas.

Tindak Balas Lebih Pantas
Pemberitahuan

Pemberitahuan

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, anda dapat berkomunikasi dengan setiap ahli pasukan dalam projek untuk berkongsi maklum balas, memberikan tugas atau bahkan mengadakan mesyuarat. Pemberitahuan dan makluman akan memberitahu anda mengenai kemajuan projek anda dan penyelesaian tugas dalam sesuatu projek.

Ketelusan

Data semua dikongsi. Sekiranya kemajuan projek tidak diserahkan, pengurus pasti akan mengetahui kelewatan mungkin berlaku. Ini akan membantu menyelesaikan sebarang masalah lebih awal dan bukannya kemudian. Semua data dikongsi membolehkan ketelusan dalam menguruskan projek.

Ketelusan

Apakah modul-modul yang ada dalam Pengurusan Projek OfficeCentral?

Pengurusan projek

Pengurusan projek

Ini adalah teras dan bahagian utama keseluruhan Sistem Pengurusan Projek OfficeCentral. Pengguna dapat membuat permohonan projek dalam talian (mengurangkan kerja manual dan kemasukan data!). Pentadbir sistem akan dapat meluluskan projek dan memberikan projek tersebut kepada pengguna yang ada dalam sistem. Dokumen dan gambar boleh dimuat naik terus ke dalam sistem.

Mesej & Komunikasi

Mesej & Komunikasi

Dalam Pengurusan Projek OfficeCentral, anda boleh menghantar mesej dan komen kepada ahli pasukan anda berdasarkan projek atau keseluruhannya. Ini adalah cara komunikasi yang berkesan, anda dapat menghantar kepada ahli pasukan anda mengenai apa jua topik. Catatan yang terikat dengan pasukan kemudian akan disimpan sebagai perbualan di bawah projek. Ini memudahkan anda merakam percakapan tidak rasmi dan mengesannya untuk setiap projek.

Aduan & Pengurusan Pesanan Kerja

Aduan & Pengurusan Pesanan Kerja

OfficeCentral menawarkan pengurusan projek sepenuhnya sehingga selesai. Setelah projek siap (juga tersedia untuk projek yang sedang berjalan), pengguna dapat mengemukakan aduan mengenai projek tersebut dan menguruskan pesanan kerja secara sistematik dalam sistem.

Komunikasi & Pengurusan Tugas

Komunikasi & Pengurusan Tugas

Meniru reka bentuk catatan dinding Facebook, Pengurusan Projek OfficeCentral menghasilkan cara komunikasi yang lebih berkesan. Untuk meletakkan "keseronokan" dalam komunikasi, pengguna dalam Pengurusan Projek OfficeCentral dapat menghantar kepada ahli pasukan mengenai apa sahaja topik. Catatan yang terikat dengan pasukan kemudian akan disimpan sebagai perbualan di bawah projek itu sendiri.

Dengan pengurusan tugas, pengguna dapat melacak tugas dan mengetahui setelah tugas selesai dan lebih efektif dalam memilih tugas yang harus dilakukan terlebih dahulu dengan tarikh akhir.

Aplikasi Projek

Aplikasi Projek

Dalam modul ini, anda akan dapat memohon projek yang akan dimulakan. Ini membolehkan pengguna lain mengemukakan idea dan aplikasi projek untuk diproses. Sebagai pentadbir, anda dapat meluluskan dan menetapkan projek untuk projek pasukan dalam sistem.

Dalam modul ini, anda akan dapat memohon projek yang akan dimulakan. Ini membolehkan pengguna lain mengemukakan idea dan aplikasi projek untuk diproses.
Sebagai pentadbir, anda dapat meluluskan dan menetapkan projek untuk projek pasukan dalam sistem.

Dalam aplikasi projek anda boleh:

• Memohon projek
• Kelulusan permohonan
• Membuat projek secara automatik
• Tugasan Ketua Projek untuk membuat projek

Pengurusan Mesyuarat

Pengurusan Mesyuarat

Dalam modul ini, OfficeCentral Project Management membolehkan anda menempah dan melihat senarai mesyuarat dalam format kalendar atau senarai untuk setiap projek yang dibuat oleh ahli pasukan projek.

Semasa menambahkan jemputan mesyuarat baru, anda boleh memasukkan butiran mesyuarat dan juga agenda mesyuarat. Anda boleh menghantar jemputan secara langsung dari dalam sistem ke e-mel peserta yang dijemput.

Setelah mesyuarat dibuat, anda juga boleh menghantar Minit Mesyuarat secara dalam talian melalui Pengurusan Projek OfficeCentral untuk rujukan. Anda juga boleh menambah memo jika diperlukan. Ini memudahkan anda untuk berkongsi maklumat dan data mesyuarat kepada peserta sambil mengesan pertemuan dan aktiviti setiap projek.

Profil Solusi Pengurusan Projek OfficeCentral untuk anda

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan