Kelebihan

Tertanya-tanya mengapa anda harus menggunakan Pengurusan Pinjaman OfficeCentral? Terdapat banyak faedah bagaimana OfficeCentral dapat membantu anda berkembang.

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan data syarikat anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba anda di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.

Kawalan kos secara optimum
Kebolehcapaian

Reka bentuk Responsif

Kami memahami bahawa trend menunjukkan banyak orang mengakses data mereka menggunakan telefon bimbit mereka. Oleh itu, kami telah merancang OfficeCentral agar responsif dan dilihat dengan mudah bukan sahaja di desktop / komputer riba tetapi juga di telefon bimbit anda.

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan OfficeCentral, ini memudahkan pasukan anda untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Automasi
Ketelusan

Automasi

Di OfficeCentral, kami berhasrat untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk menjana pembayaran berjadual dan menghantar peringatan secara automatik. Ini akan membantu anda mengurangkan kos dan masa untuk mengulang tugas.

Ramalan

Salah satu kelebihan menggunakan sistem untuk menguruskan data anda ialah anda dapat meramalkan apa yang akan datang. Dengan menggunakan OfficeCentral, anda akan dapat melihat tingkah laku peminjam anda dan mengenal pasti pembayar gaji yang baik dan juga mengenal pasti akaun berisiko.

Prasarana Selamat
Kerjasama Lebih Mudah

Integrasi OfficeCentral

Adakah anda menggunakan OfficeCentral Accounting untuk menguruskan akaun anda? Dengan menggunakan OfficeCentral, anda dapat dengan mudah memindahkan data ke dalam OfficeCentral Accounting dan mengurangkan proses kerja manual.

Modul & Fungsi Standard

Penyelesaian Pengurusan Pinjaman Pusat Pejabat Berasaskan Awan Komprehensif Anda

Permohonan Bajet

Pengurusan Pinjaman

Modul ini menguruskan peminjam anda. Anda boleh melihat senarai peminjam anda, perincian pinjaman, baki pinjaman, pembayaran terakhir yang diterima dan tarikh akhir pembayaran berikutnya.

Di bawah butiran pembayaran, anda juga dapat melihat jadual pembayaran pinjaman yang dihasilkan secara automatik oleh sistem berdasarkan pengiraan yang dipilih, pembayaran sebenar yang diterima dari peminjam dan jumlah yang perlu dibayar untuk pembayaran tertunda.

Permohonan Bajet

Pengurusan Semakan

Di bawah Pengurusan Semakan, di sini anda dapat menyemak dan menyemak semula kontrak pinjaman dan juga dapat menetapkan dan melihat yang berikut:

• Tetapkan Jumlah Baki
• Payment Frequency
• Kekerapan Pembayaran
• Terma dan Syarat
• Jadual Pembayaran Balik

Penyemakan Bajet

Pengurusan Peringatan

Ini akan menjimatkan banyak masa dan memastikan semua peringatan dihantar tepat pada waktunya. Peringatan boleh dihantar melalui e-mel dan sms (Bayaran tambahan mungkin dikenakan).

Modul ini merangkumi:
• Kekerapan Pembayaran
• Tarikh Akhir
• Kandungan

Carta alir

Aliran proses peminjam baru dari pendaftaran sehingga pembayaran diterima

pic

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan