Mengapa Anda Perlu Memilih Pengurusan Penjualan OfficeCentral?

Perakaunan Automatik untuk Jualan Pengurusan Pelanggan (CRM)

Sistem Jualan Runcit Mudah Alih Yang Mudah

Pernah sukar untuk menguruskan kedai anda jika anda mempunyai banyak lokasi kedai? Dengan menggunakan OfficeCentral POS, anda dapat dengan mudah mendapatkan data penjualan anda dari semua lokasi penjualan (kedai) anda secara langsung dalam talian tanpa perlu meminta mereka untuk mengirimkan laporan kepada anda setiap hari.

Ada lebih dari 1 Cawangan? Tiada Masalah!

Apabila anda menggunakan Pembelian OfficeCentral, anda juga dapat menghidupkan ciri Perakaunan Automatik. Anda akan mengeluarkan Pesanan Pembelian. Anda akan menerima Pesanan Penghantaran. Anda akan menerima invois dari pembekal anda. Sistem akan segera mengemas kini rekod Pembelian dan memberi Kredit kepada Kreditor (Pembekal) dan Mendebitkan Kos Barang Yang Dijual atau Overhead atau Aset. Apa akaun untuk debit dikonfigurasikan semasa proses penetapan lebih awal. Anda akan dapat melihat kesannya dalam laporan Untung Rugi dan Lembaran Imbangan dengan serta-merta.

Perakaunan Automatik untuk Jual Beli
Perakaunan Automatik untuk Kewangan

Pantau Prestasi Jualan Anda Dari Mana Sahaja!

Proses yang berguna untuk membuat keputusan yang tepat dengan memperhatikan penjualan berkala dan produk terlaris. Ramalkan trend penjualan, jejak metrik yang penting, jadualkan kakitangan dengan berkesan, dan buat keputusan tepat berdasarkan data.

Laporan Secara Automatik

Dalam POS, sistem menghasilkan laporan dan papan pemuka secara automatik untuk penggunaan anda. Ini akan membolehkan anda memantau penjualan anda dengan mudah untuk semua cawangan anda pada satu papan pemuka.

Laporan Secara Automatik
Perakaunan Automatik

Perakaunan Automatik

Sistem POS OfficeCentral adalah berintegrasi dengan Modul Perakaunan, dan membolehkan transaksi akaun dijana secara automatik. Ini dapat menjimatkan masa dan kos sumber anda kerana akauntan anda tidak perlu lagi untuk key-in buat kali kedua untuk menghasilkan laporan kewangan syarikat anda. Laporan kewangan juga dapat dihasilkan dengan lebih pantas dan efisien.

Integrasi dengan Sistem Pengurusan Inventori

Sistem POS OfficeCentral adalah berintegrasi dengan Sistem Pengurusan Inventori, yang mana inventori anda akan dikemaskini pada waktu nyata, dan membolehkan anda melihat stok anda di kesemua cawangan anda dengan lebih mudah dan pantas.

Kebolehcapaian

Apakah modul-modul yang ada dalam Pengurusan Penjualan OfficeCentral?

Carta Akaun

Point of Sale

Anda boleh mempunyai POS dalam talian yang boleh anda akses dari mana sahaja anda berada, bila-bila masa anda memerlukannya.

Pengurusan Hasil

Penjejakan kaunter

Anda boleh mempunyai beberapa kaunter dan juga mengesan tunai dan pembayaran yang diterima berdasarkan kaunter di mana urus niaga dilakukan.

Pengurusan Perbelanjaan

Berintegrasi dengan Pengurusan Pelanggan

Dengan OfficeCentral POS yang berintegrasi dengan Pengurusan Pelanggan, anda juga dapat mengurus maklumat pelanggan anda dengan lebih mudah.

Perakaunan pelbagai lokasi

POS di Pelbagai Lokasi

OfficeCentral POS menyediakan ciri pelbagai lokasi untuk anda gunakan terutamanya jika anda mempunyai banyak cawangan dan ingin dapat merekodkan jualan dan menghasilkan laporan untuk setiap lokasi dan juga untuk keseluruhan syarikat dengan lebih mudah.

Laporan yang dihasilkan secara automatik

Laporan yang dihasilkan secara automatik

Semua laporan jualan yang anda perlukan dihasilkan secara automatik, sehingga mengurangkan masa yang dihabiskan untuk menghasilkan laporan untuk diserahkan. Dengan ini anda akan dapat membuat analisis jualan anda seperti produk yang laris dan sebagainya.

Tetapan & Konfigurasi

Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang boleh anda tetapkan untuk mengikuti polisi syarikat anda seperti tempoh cara pembayaran dan lain-lain.

Bersepadu

Bersepadu

OfficeCentral POS telah dibangunkan secara bersepadu dengan modul OfficeCentral yang lain, oleh itu, anda dapat dengan mudah menghasilkan transaksi akaun secara automatik dan sebagainya.

OfficeCentral POS - Pengurusan Penjualan Runcit Secara Atas Talian

Profil Solusi Pengurusan Penjualan OfficeCentral untuk anda

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan