OfficeCentral - Penyelesaian ERP berasaskan Awan anda untuk perniagaan anda.

Mengapa Anda Perlu Memilih Pengurusan Gaji OfficeCentral?

Pengiraan gaji automatik

Pengiraan Gaji Secara Automatik - Tingkatkan Efisiensi dan Ketepatan

Sistem Pengurusan Gaji OfficeCentral boleh membantu anda memproses gaji kakitangan anda dalam beberapa klik sahaja dan terus mengira gaji, perincian cukai, elaun dan pemotongan secara menyeluruh. Sistem Pengurusan Gaji OfficeCentral juga dapat menghasilkan slip gaji dengan secara automatik. Dengan sistem ini, anda dapat mengurangkan keberantungan pada proses-proses manual yang rentan terhadap kesalahan manusia yang tidak disengajakan. Dengan itu, gaji dapat diproses dengan lebih cepat dan mudah, dan membolehkan syarikat memastikan pembayaran gaji yang tepat pada waktunya.

Pengurangan Beban Kerja

Sistem Pengurusan Gaji OfficeCentral boleh membantu mengurangkan beban kerja kakitangan HR dan kewangan. Proses yang automatik dan berpusat membolehkan pengurusan data gaji, cukai, kehadiran, pembayaran dan lain-lain maklumat berkaitan menjadi lebih mudah dan teratur.

Pengurangan beban kerja
Bayar pekerja tepat pada waktunya
                setiap masa

Bayar Kakitangan Anda Tepat Pada Waktunya

Dengan proses yang automatik, gaji dapat dikira dengan lebih cepat dan mudah, dan membolehkan pihak syarikat anda membayar kakitangan anda tepat pada waktunya, sekaligus meningkatkan kepuasan kakitangan anda.

Pematuhan Perundangan Lebih Mudah

Dalam konteks perundangan pekerjaan yang kompleks di Malaysia, sistem penggajian dalam talian dapat membantu syarikat mematuhi undang-undang gaji, cukai, dan kontrak kerja. Ia memastikan bahawa pelbagai komponen seperti EPF, SOCSO, dan PCB dikira dengan betul dan dipatuhi dengan lebih mudah.

Pematuhan undang-undang
Galakkan layan diri pekerja

Kakitangan Boleh Mengakses Slip Gaji Secara Layan Diri

Melalui Portal Kakitangan OfficeCentral, kakitangan anda boleh mengakses slip gaji mereka secara layan diri dari mana-mana sahaja mereka berada termasuklah dari telefon bimbit. Ini akan mengurangkan beban kerja kakitangan HR anda dan juga meningkatkan kepuasan kakitangan anda kerana dapat mengakses slip gaji mereka pada bila-bila masa sahaja!

Akses Mudah dan Mobiliti

Dengan sistem penggajian dalam talian, maklumat gaji dan rekod pekerja dapat diakses dengan mudah melalui platform atas talian. Ini membolehkan akses 24/7 dari mana-mana lokasi yang memudahkan pengurusan gaji dalam situasi yang memerlukan mobiliti.

Akses Mudah dan Mobiliti

Apakah modul-modul yang ada dalam Pengurusan Gaji OfficeCentral?

Pengurusan Profil Gaji

Pengurusan Profil Gaji

Anda boleh menguruskan maklumat dan profil gaji kakitangan anda, yang merangkumi maklumat gaji, kekerapan pembayaran, elaun dan banyak lagi.

Pelarasan Tanpa Had

Pelarasan Tanpa Had

Adakah banyak penyesuaian seperti elaun dan potongan? Jangan risau, anda boleh mendapatkan penyesuaian tanpa had di OfficeCentral.

Sumbangan Berkanun

Sumbangan Berkanun

Dengan OfficeCentral, kami secara automatik mengira sumbangan berkanun seperti KWSP, SOCSO, PCB, Zakat dan PSMB berdasarkan tetapan caruman anda. Tidak ada lagi pengiraan yang berasingan.

Slip Gaji

Slip Gaji

OfficeCentral secara automatik menghasilkan slip gaji untuk pekerja anda sehingga anda tidak perlu melakukannya.

Pemprosesan Gaji Secara Ringkas

Pemprosesan Gaji Secara Ringkas

Anda boleh memproses gaji kakitangan anda secara dalam talian hanya dengan beberapa klik. Tidak ada lagi pengiraan dan kemasukan manual.

Kumpulan Gaji

Kumpulan Gaji

Anda mempunyai kaedah pengiraan yang berbeza untuk kumpulan pekerja yang berbeza? Sekarang anda boleh menetapkan kumpulan gaji untuk kakitangan anda dan menetapkan kaedah pengiraan untuk setiap kumpulan

Tetapan & Konfigurasi

Tetapan & Konfigurasi

Terdapat beberapa tetapan yang dapat Anda tetapkan untuk mengikuti kebijakan syarikat anda seperti pengiraan lembur dan banyak lagi.

Khidmat Layan Diri Pekerja

Khidmat Layan Diri Pekerja

Kakitangan anda dengan akaun OfficeCentral dapat melihat dan memuat turun slip gaji mereka sendiri dari mana sahaja mereka berada.

Profil Solusi Pengurusan Gaji OfficeCentral untuk anda

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan