Gambaran Keseluruhan

Selepas beberapa ketika, anda akan mempunyai banyak aset untuk diuruskan. Secara tradisinya, akauntan menganggap aset sebagai daftar Aset Tetap dan anda hanya perlu risau proses perbelanjaan susut nilai aset. Menguruskan aset menjadi lebih penting apabila aset baru dibeli. Anda perlu mempunyai daftar aset yang betul. Anda perlu mengurus di mana ia berada, siapa yang memegangnya, bila jaminan tamat dan menguruskan pemindahan. Anda juga mungkin perlu menguruskan pelupusan aset atau menghapuskan. Modul Aset memberikan anda semua itu.

Bisnes yang Lebih Baik

Menguruskan aset bukan semata-mata fungsi perakaunan. Anda akan dapati bahawa menguruskan aset anda dengan baik akan memberikan anda prestasi yang lebih baik. Anda akan mendapat gambaran keseluruhan aset anda, memantau jumlah penyelenggaraan dan membandingkan dengan usia aset dan kos penyelenggaraan. Anda akan mengetahui di mana aset tersebut dan siapa yang menggunakannya. Adakah mereka produktif? Adakah mereka berbaring mengumpulkan habuk? Adakah masa untuk diganti? Modul aset akan membantu anda membuat keputusan yang lebih baik.

Kebolehcapaian

Kini anda boleh mendapatkan akses ke data dan pengurusan aset syarikat anda dari mana sahaja anda berada melalui mana-mana peranti seperti PC anda di pejabat, komputer riba di rumah dan juga telefon bimbit anda semasa anda dalam perjalanan. Membuat keputusan yang lebih pantas.

Kawalan kos secara optimum
Kebolehcapaian

Kurangkan Kertas

Dengan semua perkara dalam talian, anda akan menggunakan lebih sedikit kertas dan semuanya dapat dicapai melalui komputer riba, komputer dan telefon bimbit anda.

Kerjasama Lebih Mudah

Dengan menggunakan pengurusan aset, ini memudahkan pasukan anda dan juga perunding dan kontraktor luaran untuk berkolaborasi bersama dan menjimatkan masa daripada melakukan kerja berlebihan. Setiap orang juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat terkini, di mana sahaja mereka berada.

Automasi
Ketelusan

Automasi

Dalam OfficeCentral Perakaunan - Pengurusan aset, kami bertujuan untuk mengautomasikan sebanyak mungkin proses manual termasuk laporan dan papan pemuka yang dihasilkan secara automatik. Ini akan membantu anda dapat menghasilkan invois, penerimaan, perbelanjaan dan penyata daripada pembekal pada bila-bila masa yang anda perlukan.

Ketelusan

Data semua dikongsi sehingga semua orang yang bertanggungjawab dapat mengetahui maklumat aset. Oleh itu, sekiranya timbul sebarang masalah, ini akan membantu menyelesaikan masalah lebih awal dan bukannya kemudian. Semua data dikongsi membolehkan ketelusan dalam menguruskan aset dan perakaunan.

Prasarana Selamat
Kerjasama Lebih Mudah

Prasarana Selamat

Perisian berasaskan awan kami menjadikan pemilik dan pengurus sepenuhnya mengawal maklumat perniagaan. Dengan sandaran akaun dan data yang selamat, anda mendapat ketenangan atas keselamatan data anda.

Lihat Apa Para Pelanggan
Kami Katakan